به گزارش خبرگزاری حوزه از تبریز، ميثم حسنی روز چهارشنبه در آيين گشايش نمايشگاه روايت فرزانگی در تبريز با بيان اين كه پيش از اين، نمايشگاه روايت فرزانگی در استان های تهران، قم و يزد برگزار شده است، اظهارداشت: نمايشگاه عكس علمای معاصر، منتخبی از عكسهای موجود در آرشيو عكس واحد انديشمندان مركز پژوهش های اسلامی صدا و سيما است.
وی افزود: بانک عكس و اسناد واحد اطلاعات انديشمندان و كارشناسان مركز پژوهش های اسلامی صدا و سيما با هدف پشتيبانی از برنامه سازان صدا و سيما شكل گرفته و در مدت بيش از يک دهه تلاش مستمر به جمع آوری بيش از ۱۰۰ هزار قطعه عكس، سند و دست نوشته از فرزانگان و علمای جهان اسلام از طريق فراخوان و ارتباط با دفاتر علما و مراجع پرداخته است.
مديركل ميراث فرهنگی، صنايع دستی و گردشگری آذربايجان شرقی نیز در این آیین بر ضرورت حفظ میراث فرهنگی تاکید کرد و ابراز داشت: همان طور كه به لحاظ فيزيكی به فكر حفظ ميراث فرهنگی هستيم، باید به لحاظ معنوی نيز برای حفظ و رونق ميراثمان تلاش کنیم، برگزاری نمايشگاه روايت فرزانگی نیز از جمله اقدامات موثر در راستای حفظ ميراث معنوی است.
تراب محمدی گفت: بيشتر آثاری كه در اين نمايشگاه به نمايش گذاشته شده عكس های نادر از علما و دانشمندان كشورمان است.
وی در پایان با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری اين نمايشگاه آشناسازی نسل جوان با سيره و روش علمای عصر حاضر است تا با تقويت معنوی آنها كشور را در مقابل هجمه های فرهنگی مصون كنيم.
نمايشگاه روايت فرزانگی به مدت يک هفته در محل خانه پروين اعتصامی در تبریز برگزار می شود.